K.Mehmet_03 Site Yöneticisi
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 29 Nerden : Ballık Kasabası İş/Hobiler : 8. Sınıf_Öğrenci Lakap : Kicirli Kayıt tarihi : 23/12/08
| Konu: 2009 Antivirus programlari C.tesi Ara. 27, 2008 10:09 pm | |
| Kaspersky İnternet Security 8.0.0.357 + TR Yama + 3 Adet Key Kaspersky Internet Security 8, kişisel ve sunucu bilgisayarları güvenliği için çıtayı bir adım daha öteye taşıyan yepyeni bir uygulama. Kaspersky firması, antivirüs ve güvenlik deneyimlerini göz önünde tutarak, bu yeni 8 sürüm güvenlik paketi ile, artık güvenlik sektöründe bilirkişilerden olduğunu da tekrar kanıtlıyor. Bu komple güvenlik paketi, beraberinde antivirüs yazılımından, güvenlik duvarına ve hacker aktiviteleri önlemesinden, şifrelemesine kadar birçok özellik ile beraber geliyor. http://rapidshare.com/files/121264563/Kaspersky___304_nternet_Security_8.0.0.357___TR_Yama___Key._By_aLpKuN.rar --------------------------------------------- Panda Internet Security 2009 Beta The maximum security to surf the internet safely is in your hands: new Panda Internet Security 2009. You will be protected against virus, spies, root-kits, non desired mail, phishing, identity theft and any threat from the internet. In addition, you will backup your most important data (documents, music, photos, etc.) and you will be able to restore them in case of loss, from CD/DVD or another storage device, as from online secured servers. http://fileforum.betanews.com/detail/1101999048/1 .--------------------------------------------- McAfee Total Protection 2008 10 ürün 1 arada McAfee Total Protection ,SiteAdvisor ürünü ile birlikte kimliğiniz, bilgisayarınız, ve kablosuz ağınız için (wireless network) komple koruma sunar. Otomatik yedekleme (backup) özelliği ile önemli dosyalarınız her zaman güvende olur. Endişesiz bir Internet deneyimi için McAfee’nin kanıtlanmış güvencesi altında olursunuz http://rapidshare.com/files/111505839/McAfee_Total_Protection_2008_FuLL_By_aLpKun.rar ------------------------------------------------ AVG Anti-Virus Professional Edition 7.5.516 Anti-Virüs Nedir..? Antivirüs bilgisayarınızın zararlı programlardan korumak için hazırlanan güvenlik yazılımlarına denir. Antivirüs programları genel olarak zararlı programları bulup yok etmekle görevli olsada bilgisayar kullanıcılarının tercihlerine göre görevleri vardır. Grisoft’un bir hizmeti olan bu antivirüs programı kesinlikle kullanılması gereken bir yazılım. Bilgisayarınızı yavaşlatmıyor. Sisteminizi çok iyi koruyor ve her ne şekilde olursa olsun virüslere göz açtırmıyor. Microsoft Outlook ile tümleşik ve sorunsuz çalışıyor. Yalnız gönderdiğiniz e-postaların altına kendi adıyla birlikte e-postanın virüs taramasından geçtiğini yazıyor. İsterseniz e-posta tarama özelliğini kapatarak bunu önleyebiliyorsunuz. Grisoft bu ürününü ev kullanıcıları için hazırlamış. Bu da ağ üzerinden gelen virüslerin kontrolünü tam sağlayamadığı anlamına geliyor. Program kendini otomatik olarak güncelleyerek en son virüsleri tanıyabiliyor. Kişisel bir bilgisayar için bence en mükemmel antivirüs programlarından biri. http://rapidshare.com/files/25390489/AVG_Anti-Virus_Pro.Ed.V7.5.448_Build_991.rar Örneğin çoğu antivirüs otomatik görevler olsada bunun yanında virüs ve zararlı kodlar bulunduğunda kullanıcıya bu kodu içeren program için ne yapılması gerektiğinide sorar.
Bazı virüslerin verdiği zararlar geri dönüşümü mümkün olmayan hatalara neden olabilir, bu yüzden her bilgisayarda güncel ve lisanslı bir antivirüs programı bulunması gerekmektedir.
Birçok bilgisayar kullanıcısı bilgisayarlarına yükledikleri antivirüs programlarının onu tamamen koruyacağını sansada bu mümkün olan bir durum değildir, antivirüs programları güncel tutuldukları sürece bilgisayarları koruyabilirler bunun yanında henüz antivirüsler tarafından tanınmayan ve yayılmamış olan bir virüsün antivirüsler tarafından yakalanması mümkün değildir. Bu yüzden bilgisayar kullanımı konusunda kullanıcıların bilinçlenmesi son derece önemlidir, çoğu virüs bilinmeyen kullanıcılardan gelen mail, dosya vb. şekillerde bulaşmakta ve sistemlere zarar vermektedir… Antivirüs programları tek başlarına tam bir güvence sağlayamazlar bunun yanında, antispyware, firewall gibi güvenlik yazılımlarıda kurulmuş ve güncel tutuluyor olması gerekmektedir.
Dünyada ve Türkiyede en çok kullanılan antivirüs programları şunlardır. Trend Micro Antivirüs, McAfee Antivirüs, AntiVir Antivirüs, Norton Antivirüs, AVG Antivirüs, Panda Antivirüs, F-Secure Antivirüs, ClamAV Antivirüs, Avast Antivirüs, BullGuard Antivirüs, Eset Antivirüs, eturst ez Antivirüs, Sophos Antivirüs, Norman Antivirüs, RAV Antivirüs, Dr Solomon’s Antivirüs, NOD32 Antivirüs, BitDefender Antivirüs, Kaspersky Antivirüs Emege saygi!! Not konu (reliable_man) isimli arkadastan alinmistir kendisine tesekkürlerimi sunuyorum | |
|
abbas ersoy Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 182 Yaş : 34 Nerden : ballık kasabası yayla sokak Lakap : tökelr Kayıt tarihi : 24/12/08
| Konu: Geri: 2009 Antivirus programlari Paz Ara. 28, 2008 12:59 pm | |
| hım iyi bu ama daha iyilerde var | |
|
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 29 Nerden : Ballık Kasabası İş/Hobiler : 8. Sınıf_Öğrenci Lakap : Kicirli Kayıt tarihi : 23/12/08
| Konu: Geri: 2009 Antivirus programlari Paz Ara. 28, 2008 3:15 pm | |
| | |
|
çatalpinar_03 Kıdemli Üye
| Konu: Geri: 2009 Antivirus programlari Paz Ara. 28, 2008 7:51 pm | |
| olabiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir
yapacak bişey yok hergün yenisi cıkıyor yetişmek mümkün deil en iyisi elinde bulunanı | |
|
abbas ersoy Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 182 Yaş : 34 Nerden : ballık kasabası yayla sokak Lakap : tökelr Kayıt tarihi : 24/12/08
| Konu: Geri: 2009 Antivirus programlari Paz Ara. 28, 2008 7:57 pm | |
| haklısın kardeş en iyi evin deolanı başkasına bakma | |
|
halil Site Yöneticisi
| Konu: Geri: 2009 Antivirus programlari Paz Ara. 28, 2008 8:59 pm | |
| arkadaşlar bana güvenirseniz internet scruty den sonrasını hyr derim .. | |
|
| Konu: Geri: 2009 Antivirus programlari Paz Ara. 28, 2008 9:27 pm | |
| o nasıl bir şey acaba söylesene | |
|
halil Site Yöneticisi
| Konu: Geri: 2009 Antivirus programlari Paz Ara. 28, 2008 9:31 pm | |
| kullan gör msl okullar için milli eyitim veriyor ondan | |
|
çatalpinar_03 Kıdemli Üye
| Konu: Geri: 2009 Antivirus programlari Ptsi Ara. 29, 2008 11:41 am | |
| ben biraz kullandım iyi norma l güzel program | |
|
aliosmanozdincer03 Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 301 Yaş : 32 Nerden : afyon-sandıklı-ballik İş/Hobiler : öğrenci Lakap : yok Kayıt tarihi : 23/12/08
| Konu: Geri: 2009 Antivirus programlari Salı Ara. 30, 2008 5:14 pm | |
| işe yaramaz en iyisi bana kaIısan eset not 32 | |
|
halil Site Yöneticisi
| Konu: Geri: 2009 Antivirus programlari Salı Ara. 30, 2008 11:03 pm | |
| valla arkiler inanmicaksınız ama her pc de deişiyo ya bende çözemedim eski nod 32 süperdi benim için yenisi çıktı esed o kötü msl | |
|
aliosmanozdincer03 Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 301 Yaş : 32 Nerden : afyon-sandıklı-ballik İş/Hobiler : öğrenci Lakap : yok Kayıt tarihi : 23/12/08
| Konu: Geri: 2009 Antivirus programlari Çarş. Ara. 31, 2008 6:30 pm | |
| vaIIa bana kaIısan mükemmeI bı şi bu | |
|